Hvem vi er

Valeria Neira Lillebjerka (1993)
bandoneon

Har spilt bandoneon fra hun var ni år gammel. Hun er elev ved Trondheim kommunale musikk- og kulturskoles lørdagsskole med Kåre Jostein Simonsen som lærer.

Åsbjørg Ryeng (1992)
bandoneon

Begynte å spille spille bandoneon ti år gammel. Hun er elev ved Trondheim kommunale musikk- og kulturskoles lørdagsskole med Kåre Jostein Simonsen som lærer.

Andreas Rokseth (1991)
bandoneon

Har spilt bandoneon fra han var elleve år gammel. Han er elev på musikklinja ved Trondheim Katedralskole med Kåre Jostein Simonsen som lærer.

Ole Schøyen Sjölin (1990)
kontrabass

Begynte å spille kontrabass som elleve-åring. Han er elev på musikklinja ved Trondheim Katedralskole med kontrabass som hovedinstrument og Sven Göran Sjölin som lærer. I tillegg har han undervisning gjennom Unge Musikere ved NTNU Institutt for musikk.

Håkon Magnar Skogstad (1989)
piano

Har spilt piano fra han var sju år gammel. Han er elev på musikklinja ved Trondheim Katedralskole med piano som hovedinstrument og Siv Fjellvang som lærer.
I tillegg har han undervisning med Helge Kjekshus og Jiri Hlinka gjennom Unge Talenter ved Barratt Dues musikkinstitutt.

Viktor Stenhjem (1989)
fiolin

Begynte å spille fiolin da han var fire år gammel. Han er elev ved musikklinja ved Trondheim Katedralskole der han har Marianne Thorsen som lærer på hovedinstrumentet fiolin. I tillegg har han undervisning gjennom Unge Musikere ved NTNU Institutt for musikk. Har i tillegg vært elev hos Sveinung Lillebjerka.

Rannveig Ryeng (1988)
fiolin og sang

Hun begynte å spille fiolin fire år gammel og har tatt sangtimer fra hun var elleve år. Hun er student ved NTNU Institutt for musikk med Cecilia Wåhlberg som lærer på hovedinstrumentet fiolin. Har i tillegg vært elev hos Sveinung Lillebjerka.

Øyvind Aspenes Robak (1982)
fiolin og bandoneon

Han har spilt fiolin siden han var seks år gammel, og bandoneon siden 2004. Han har fullført bachelor-grad ved NTNU Institutt for musikk der han hadde fiolin som hovedinstrument med Marianne Thorsen som lærer, og bandoneon som biinstrument med Kåre Jostein Simonsen som lærer. Han studerer nå bandoneon i Paris hos J. J. Mosalini.

Kunstnerisk leder av Tangueros del Norte er Kåre Jostein Simonsen.